Archiv aktualit

Vyšel oběžník č. 170

V novém oběžníku zjistíte informace k blížící se valné hromadě, k přípravě souhrnné zprávy o činnosti ČSS za období 2021-2024, evidenci dodaných podkladů za jednotlivé ZO, datum uzávěrky příspěvků do sborníku a mnoho dalších...

více

Prohlídka Amatérské jeskyně pro členy

Mimořádně je možné 12. - 13. 10. zajistit vstup do Amatérské jeskyně pro členy ČSS také mimo již naplněné prohlídky Dne otevřených dveří.

více

Rezervace na exkurze Podzimního setkání

Podrobné propozice exkurzí najdete ZDE. Na registrace se přesunete kliknutím na "číst více".

více

Rezervace do Amatérské jeskyně spuštěny

Především široké veřejnosti jsou určeny Dny otevřených dveří Amatérské jeskyně. Na organizaci se podílí naše speleokluby Topas a Plánivy. Přinášíme vám detailní informace včetně odkazu na rezervace.

více

Vyšlo eSpeleo 11

Z obsahu: záchranná akce v Maďarsku, pozvánky na akce, ze zákulisí udílení cen předsednictva, Český nekras, cvičení speleozáchranky očima zachraňované, čtyřková výročí a další. 

více

Vyšel oběžník č. 169

V novém oběžníku najdete přehledný seznam plánovaných akcí s odkazy a také informace z jednání předsednictva ČSS týkající se zejména plánování valné hromady 2025.

více

České podzemí 2024 - registrace

Již tradiční konference o umělém podzemí se uskuteční začátkem října v Odrách. Registrace na konferenci je otevřena. Členové ČSS a studenti mají slevněný registrační poplatek. Nárok na slevu prokážete u prezence vaším členským průkazem.

více

Podzimní setkání jeskyňářů - info

Organizátoři podzimního setkání v Liberci připravili web s informacemi a také anketu. Na základě jejích výsledků budou koncipovány exkurze. Tak vyplňujte :-)
více